ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell femení assalta la pista del líder Mislata (29-34)

Les jugadores grancienques celebren el triomf a la pista del líder / CEDIDA

Gran cop d’efecte. L’OAR Gràcia Sabadell, en un partit excepcional, ha assaltat la pista el Grup USA Mislata, líder i fins ara únic equip invicte del grup C de la Divisió d’Honor Plata femenina. L’equip de Carol Carmona ha dominat des del principi fins al final amb una actuació majestuosa, una vegada més de Janna Sobrepera, autora d’11 gols.

De fet, la jugadora gracienca ha mantingut un espectacular duel personal amb la local Elisabeth Priscila, també autora d’11 dianes pel seu equip. Ha estat, però, més decisiva l’actuació col·lectiva d’un OAR que s’ha avançat amb un contundent 1-5 en els primers cinc minuts. Un avantatge que seria fonamental i ha sabut mantenir durant els 60 minuts tot i els intents de remuntada del conjunt valencià.

Gran personalitat

S’ha arribat al descans amb un 16-20 i a la represa, l’OAR Gràcia ha sostingut el ritme defensiu i encert ofensiu per mantenir a ratlla el seu poderós rival. L’acostament més perillós ha estat un 24-26, però llavors les gracienques han demostrat una gran personalitat per respondre amb eficàcia i serenitat. S’ha passat a un 26-30 i en els últims 10 minuts, les diferències s’han mantingut fins al 29-34 definitiu. A més de Janna Sobrepera, cal destacar els 5 gols de Berta Prat i l’aportació, amb 4, de quatre jugadores: Irene Garcia, Mireia Pascual, Alba Martín i Maria Monllor. Paula Pérez ha tancat el capítol golejador amb dos.

L’OAR se situa ara tercer amb 11 punts, a només un del lideratge que comparteixen Mislata i BM La Roca que, curiosament, s’enfronten en la pròxima jornada. Les verd-i-blanques, que reben al Lleida al pavelló municipal del carrer de Boccacio el dissabte (19 h), podrien aprofitar-se del duel directe per situar-se en zona de play-off.

Comentaris
To Top