Publicitat
Oci i cultura

El ballet de Kíiv transporta la Faràndula al Llac dels Cignes

La companyia ucraïnesa ha escollit Sabadell per presentar la seva primera obra de l’any a l’Estat

El Llac dels Cignes, una de les òperes més conegudes del compositor rus Txaikovski s’ha presentat aquest diumenge a Sabadell. Dirigida per Ana Sophia Scheller i interpretada pel Ballet de Kíiv, l’obra ens trasllada al màgic món de la fantasia i els contes de fades. Al ritme melòdic de l’òpera número 20 la lenta obertura del teló d’una Faràndula, plena de gom a gom, ha donat pas a l’espectacle.

 Entrant al món màgic

Amb un magnífic decorat que representa un bosc, als peus d’un gran llac blau, descobrim els primers personatges. De fons també s’observa un castell, situat al damunt d’un turó que presideix el paisatge. La tràgica història d’amor de Sigfrid i Odette arrenca amb intensitat. La versió de Scheller està cuidada al detall, i es percep ràpidament amb el seu fantàstic vestuari.

La posada en escena, amb una gran coordinació, tècnica i precisió ens ofereix un espectacle de ballet de molt alt nivell. Sota una melodia harmònica, amb instruments de corda i vent com a protagonistes, presenciem diferents escenes d’una gran i bella composició tècnica. I és que representar una obra on, en molts moments, coincideixen un alt nombre de ballarins actuant al mateix temps té molt mèrit. Sobretot, com és en aquest cas, quan cada pas del ballet és executat a la perfecció.

L’espectacle, presentat en diferents actes, ha arrencat grans aplaudiments entre el públic. A mesura que l’argument ha avançat també ho ha fet la intensitat de l’òpera i els balls. Una delícia visual i auditiva que ha delectat als assistents de la Faràndula en un magnífic vespre de teatre en viu.

Publicitat
Comentaris
To Top