Ciutat

La màgia del Nadal arriba a Sabadell

L’esperit del Nadal s’ha apoderat de Sabadell. A mesura que ens acostem al desembre, la ciutat ha anat vivint la metamorfosi nadalenca. Als barris s’han col·locat els arbres, els trenets i als voltants de l’ajuntament el calendari d’advent, la casa del Llaminer i la Fira de Santa Llúcia. Tot i això, a Sabadell, hi mancava encara l’element principal: la brillantor i caliu de les llums de Nadal.

encesa llums nadal

Els carrers de la ciutat ja brillen / Victor Castillo

Per posar-hi remei, aquest dissabte a la tarda, s’ha celebrat la ja tradicional encesa de llums. Amb una gran expectació, milers de sabadellencs han omplert els carrers durant els 3 actes que s’han celebrat arreu de la ciutat. Els llocs escollits han estat: el Passeig, la plaça del Pi i la plaça de La Creu de Barberà.

Gran expectació

La il·lusió era màxima. I és que els actes del 2021 van deixar un gran record als sabadellencs. Enguany, el Llaminer ha tornat als escenaris per posar el toc divertit i juganer a les festes nadalenques. Com a novetat ha aprofitat la seva aparició per presentar un nou hit ‘Ja ha arribat el Llaminer’, una melodia molt captivadora que ha fet cantar i ballar a tots els presents. “Em fa moltíssima il·lusió tornar a ser aquí amb vosaltres i instal·lar el meu calendari d’advent”, ha expressat.

encesa llums nadal

El Llaminer i representants de la ciutat han donat la benvinguda al Nadal / Victor Castillo

A continuació, s’ha donat pas a l’alcaldessa, Marta Farrés, a 3 representants del Consell Infantil i Adolescent de Sabadell i també a representants dels diferents grups municipals així com del comerç local. Un cop situats a l’escenari s’ha celebrat un emocionant compte enrere abans d’omplir la ciutat d’esperit nadalenc. El 3,2,1… ha donat pas a un llançament de confeti acompanyat de la il·luminació dels carrers i, alhora dels somriures dels sabadellencs presents.

Espectacle musical

La presentació del Nadal a Sabadell no ha acabat aquí. Un cop enceses les llums, alguns dels acompanyants del Llaminer han protagonitzat un petit espectacle musical de nadales. A ritme del Jingle Bell Rock i acompanyats d’un canó d’escuma-que simulava la neu– la màgia del Nadal ha arribat a Sabadell. Amb la presentació enllestida al centre, tots els participants de l’espectacle s’han traslladat a les altres localitzacions de la ciutat.

encesa llums nadal

Els espectacles han atret a milers de sabadellencs / Victor Castillo

Així doncs, l’encensa també s’ha celebrat al nord i al sud de la Sabadell. Les places del Pi i de la Creu de Barberà han acollit, en aquest cas, a centenars de persones que també han gaudit d’allò més de la cita. Al ritme de la música i amb la il·lusió de tots els presents el Llaminer llençat un recordatori: “Us espero a tots el dijous 1 a l’espectacle Somriu al Nadal on començarem el calendari d’advent”. Un compte enrere abans d’arribar a un dels dies més especials de l’any. Un 25 de desembre pel qual cada cop queda menys. La cita ja s’acosta i a Sabadell, ara sí, ja ho tenim tot a punt.

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

encesa llums nadal

/ Victor Castillo

Comentaris
To Top