Publicitat
Vallès

Montcada reclama de nou al Govern el tancament de la cimentera

La plataforma Antinicineració de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) reclama al Govern que tanqui la cimentera de Lafarge-Holcim a la localitat per tenir l’autorització ambiental caducada. El col·lectiu ha entregat aquest divendres 1.560 signatures a la conselleria d’Acció Climàtica perquè es formalitzi la clausura de l’espai, un cop el Tribunal Suprem ha rebutjat el recurs de cassació amb què es demanava frenar l’execució de tancament.

L’alcaldessa de la localitat, Laura Campos, ha acompanyat la delegació de la plataforma en el lliurament de les signatures. En declaracions a l’ACN, ha considerat que la Generalitat “ha de demanar el cessament de l’activitat a la cimentera pel principi de precaució”.

Publicitat
Comentaris
To Top