Ciutat

Enrenou a Twitter per un vídeo sexual a la pista de Waka Sabadell

Waka Sabadell és trending topic a Twitter. El motiu? La filtració d’un vídeo sexual a la pista de ball de la discoteca de Sant Quirze, aquest cap de setmana. En concret, una noia feia una felació al mig de la pista de la discoteca. Segons testimonis dels fets, els nois havien begut i, en adonar-se que els estaven enregistrant, van aturar l’acte.

Aquest nou episodi ha despertat noves crítiques contra la discoteca. Alguns usuaris han reclamat major seguretat a la discoteca i lamenten que “no hi hagi cap mena de control”.

De fet, Waka Sabadell no és el primer cop que protagonitza polèmiques a les xarxes socials. L’espai d’oci nocturn acumula prop de 200 actuacions policials registrades en un any, amb gairebé una cinquantena d’agressions i més d’una trentena de detencions.

De fet, un 15,2% dels sant quirzencs creu que hi ha incivisme, manca d’educació i valors socials negatius. A la província de Barcelona, aquest percentatge cau al 5%. I, després de la seguretat ciutadana, representa la segona preocupació per als veïns, segons el Dibaròmetre.

Waka Sabadell: els Mossos investiguen si l’acte sexual va ser consentit, i qui va gravar el vídeo

Comentaris
To Top