Publicitat
Ciutat

Es mantenen els descomptes en els títols de TUS, a excepció de la T-10

Usuaris viatjant a l'autobús (TUS) / Lluís Franco
Usuaris viatjant a l'autobús (TUS) / Lluís Franco

Durant el primer semestre de 2023 es mantindran els descomptes del 50% de la T-mensual i la T-mensual jove. En el cas del títol T-10 no tindrà bonificació i mantindrà el preu del 2020. Els descomptes es podran revisar de cara al segon semestre de l’any, segons fonts municipals. La T-mensual mantindrà el preu de 18,75 euros i, la T-mensual jove, 13 euros. La T-10 tornarà a costar 8,80 euros.

Tots els títols bonificats adquirits entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2022 seran vàlids fins al 15 de gener del 2023. A partir d’aquesta data, les T-10 viatges i els abonaments mensuals i jove sense començar, es podran bescanviar a l’Oficina de Mobilitat.

Pel que fa als títols integrats de l’ATM, també es manté la bonificació del 50% de la T-usual i la T-jove. La T-casual de 10 viatges manté el mateix preu del 2020, sense bonificació per al 2023.

Publicitat
Comentaris
To Top