Publicitat
Ciutat

Canvis en l’ús de Netflix: vol posar fi als comptes compartits

Netflix s’ha convertit en una plataforma present a gran part de les televisions. La majoria de llars disposen del servei, moltes vegades compartit entre diversos usuaris que utilitzen un mateix compte per accedir-hi. Una possibilitat que la companyia busca ara limitar.

En un primer moment, Netflix va anunciar noves condicions d’ús més severes, que implicarien bloquejar els comptes que no es connectin amb freqüència i des del wifi del propietari, establint així una única llar per al servei per fer front a la utilització múltiple, molt estesa entre els clients.

En les últimes hores, la companyia ha matisat aquesta seva política inicialment més estricta sobre les nous inicis de sessió. Així, ha anunciat que enviarà un codi de verificació al telèfon o el correu electrònic del titular, que tindrà 15 minuts per introduir-lo i confirmar que autoritza l’ús del dispositiu.

Què passa amb la resta de dispositius?

Aquesta petició de verificació es faria quan s’accedeixi “de manera persistent” a un compte des de fora de la llar del titular. En el cas de la resta de dispositius vinculats a la mateixa subscripció, cal que es connectin almenys una vegada cada 31 dies per garantir l’emissió del catàleg audiovisual de la plataforma.

A la mateixa aplicació, doncs, s’especifica que “un compte de Netflix està destinat a persones que viuen en una mateixa llar”. I, en la mateixa línia, s’estableix que “les persones que no visquin a casa teva hauran d’utilitzar el seu propi compte per veure Netflix”.

Publicitat
Comentaris
To Top