Publicitat
Ciutat

A quins llocs continuarà sent obligatòria la mascareta?

El pròxim 7 de febrer entrarà en vigor la modificació de la llei que elimina la mascareta al transport públic. També deixarà d’utilitzar-se a les òptiques, centres auditius i ortopèdies. En canvi, aquest element continuarà essent obligatori a centres i serveis sanitaris i a farmàcies. Així ho ha explicat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, als consellers del ram en el marc de la reunió extraordinària del Consell Interterritorial de Salut, que es va celebrar aquest dijous.

La mascareta continuarà sent obligatòria, també, per als treballadors dels centres sociosanitaris, sempre i quan estiguin en contacte amb residents, i per als visitants quan estiguin en zones compartides. Darias també ha informat que des de l’anunci del nou brot de covid a la Xina s’ha controlat 1.765 viatgers provinents del país, i s’han detectat 3 positius.

D’altra banda, a partir del 9 de febrer s’activarà un mostreig d’aigües residuals dels vols directes procedents de la Xina amb l’objectiu de detectar precoçment la possible arribada de variants d’interès del virus SARS-COV-2.

Publicitat
Comentaris
To Top