Publicitat
ESPORTS

Raúl Baena ja entrena en el Sabadell i serà presentat aquest dijous

Raúl Baena en la sessió d'aquest dimecres a Sant Oleguer / Lluís Franco

L’últim fitxatge del Centre d’Esports en el mercat d’hivern, Raúl Baena, ha estat la principal novetat en la sessió d’aquest dimecres a l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer. El dilluns va superar sense problemes la revisió mèdica i va poder tenir un primer contacte amb el cos tècnic i els seus companys. Ara ja s’ha entrenat, mostrant una aparent bona condició física. Ha participat en tots els exercicis i ha entrat directament en la dinàmica de grup. Fins i tot en el partit ja ha mostrat les seves principals qualitats per davant de la línia defensiva. Encara no té el ritme de competició després de dos mesos i mig sense disputar cap partit oficial, però pot ser un element important per a Miki Lladó.

/ Ll. Franco

El seu últim club va ser el Kitchee SC de Hong Kong, amb el qual va rescindir el contracte el mes de desembre. Anteriorment, havia jugat a la lliga grega i a Austràlia. La seva carrera professional ve marcada per la seva trajectòria a l’Espanyol, disputant quatre temporades a bon nivell a Primera Divisió. Va continuar a la màxima categoria en el Rayo Vallecano i posteriorment, va baixar a la Segona A amb el club madrileny i el Granada abans d’iniciar la seva aventura per l’estranger.

El Centre d’Esports ja ha anunciat que serà presentat oficialment aquest dijous a les instal·lacions del concessionari Auser Sabadell a les 13.30 hores, juntament amb el director general del club, Bruno Batlle, i el director esportiu, Jaume Milà. Sembla difícil que ja estigui a disposició de Miki Lladó pel partit de diumenge contra el Numància, sobretot perquè abans haurà de fer una minipretemporada per evitar riscos de lesions musculars.

Publicitat
Comentaris
To Top