Ciutat

Un tiroteig a la Creu Alta acaba amb un detingut

Un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell / D.S.

Els fets s’han desencadenat després d’una discussió

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell han detingut aquest dimecres a la tarda una persona com a presumpta responsable d’haver disparat a una altra al barri de la Creu Alta. El succés ha tingut lloc a la confluència dels carrers Pare Clerch i Paco Mutlló i no ha provocat ferits.

Segons ha avançat NacióSabadell i ha pogut confirmar el Diari de fonts policials, els fets s’han desencadenat després d’una discussió entre dues persones en un taller de la zona. Un dels implicats, un home de 72 anys, ha disparat l’arma, que els agents desplaçats han intervingut posteriorment.

El cos policial ha rebut l’avís a les 16.39 hores. La persona implicada en la baralla que portava l’arma ha estat arrestada al carrer de Vallcorba minuts després. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets.

Comentaris
To Top