Ciutat

Un jove senegalès evita un atracament a l’avinguda de Matadepera

Un jove senegalès va frustrar aquest dilluns un atracament amb arma blanca en una oficina bancària del Banc Sabadell a l’avinguda de Matadepera. Un home de 36 anys va entrar a l’oficina a primera hora del matí i va amenaçar amb una navalla l’empleat que estava darrere el taulell exigint-li que li donés els diners. Al seu costat hi havia un client, un jove senegalès, que feia poc que havia arribat a Catalunya. Quan va veure que l’atracador amenaçava el treballador amb la navalla es va encarar amb ell i va aconseguir immobilitzar-lo i treure-li l’arma.

Quan el va poder reduir i el va tirar a terra, un altre treballador de la sucursal i alguns clients van ajudar a retenir-lo fins que van avisar la policia. En un vídeo gravat per un client de l’entitat es pot veure com l’atracador (que porta mascareta i una dessuadora amb caputxa) amenaça el treballador del banc i com diversos clients del banc i altres treballadors aconsegueixen evitar el robatori.

L’assaltant va acabar detingut i posteriorment enviat a la presó. Es Mossos d’Esquadra faran dimarts vinent un acte de reconeixement al ciutadà senegalès que va impedir el robatori.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Sabadell (@sbdmalapell)

Comentaris
To Top