Vallès

Droga a màquines expenedores: tres detinguts en un operatiu amb comerços vallesans implicats

Els implicats distribuïen la droga sota aparença de productes fets amb CBD

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones en un dispositiu executat aquest dimecres contra el tràfic de marihuana i haixix a través de màquines expenedores ubicades en establiments comercials, entre d’altres, a municipis del Vallès Occidental.

Segons han apuntat fonts policials, les entrades i escorcolls s’han enfocat durant el matí en diverses poblacions del Maresme, entre les quals Santa Susanna i Canet de Mar. Es tracta d’un operatiu coordinat per la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) en el qual també han intervingut unitats d’ordre públic i de la policia administrativa.

D’acord amb els Mossos, els implicats distribuïen la droga sota aparença de productes fets amb CBD.

Durant el 2022, la Divisió d’Investigació Criminal va detectar la posada en funcionament de diverses màquines expenedores de cabdells i resina, suposadament de CBD, en botigues de queviures a diferents poblacions del Vallès Occidental i la Selva. Durant el mateix any es van intervenir llaminadures i diferents productes que contenien THC, en comptes de CBD. Aquest tipus de productes són sovint de fabricació casolana i no passen cap control sanitari.

Comentaris
To Top