Ciutat

Dispositiu contra el narcotràfic: una vintena de detinguts en una operació amb escorcolls a Sabadell

L’operació s’està duent a terme a una quinzena de municipis de les províncies de Barcelona i Tarragona

La Guàrdia Civil ha dut a terme aquest dimecres al matí un operatiu policial contra una organització criminal dedicada al cultiu i tràfic de drogues, concretament marihuana, en una quinzena de municipis de les províncies de Barcelona i Tarragona, entre ells Sabadell. En total, hi ha 21 persones detingudes, en una actuació d’àmbit internacional.

S’han executat setze entrades i registres a poblacions com Cambrils, Mont-roig del Camp, la Bisbal del Penedès, Castellvell, Salou, Perafort, Tarragona, Bràfim, Prats del Rei, el Masnou, Sant Pere de Ribes, Palau-solità i Plegamans i Abrera, a més de la nostra ciutat.

Un total de 220 agents de la Guàrdia Civil de diferents especialitats, incloent mitjans aeris, han pres part en aquest dispositiu. De les setze entrades i escorcolls que s’han fet, encara n’hi ha dues que estan actives.

Es tracta d’una actuació coordinada per les unitats de Recerca Fiscal i Delinqüència Organitzada de l’institut armat a Tarragona. El jutjat d’instrucció número 2 de Reus ha obert diligències judicials.

Comentaris
To Top