Oci i cultura

FOTOS | Espectacle, música i un homenatge a la gent gran a la Nit dels Musicals

Nit de Musicals

‘La Bella i la Bèstia’, ‘Wicked’, ‘Mary Poppins’ i ‘Els Miserables’ van ser les obres representades a la Nit dels Musicals

El Dia Internacional de les Persones Grans, que es commemora l’1 d’octubre, va venir precedit de la Festa Gran de Sabadell, una proposta amb una trentena d’activitats diverses. La Nit de Musicals va ser l’acte central, que va tenir lloc dijous 28 de setembre al Teatre Principal.

Va ser un espectacle a càrrec d’artistes locals, amb un repàs dels musicals més famosos que actualment estan en cartellera a Broadway i LondresLa Bella i la BèstiaWickedMary Poppins i Els Miserables van ser les obres representades a la Nit dels Musicals, l’espectacle de gran format dirigit per Adrià Aguilera i Albert Gonzàlez. Una posada en escena que no va deixar ningú indiferent.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, hi va assistir acompanyada d’altres membres del consistori i va voler homenatjar la gent gran: “Aporteu molt a la nostra societat, teniu un gran recorregut vital i podeu explicar la història de la ciutat de viva veu”. L’alcaldessa també va fer referència a les necessitats de la gent gran i va posar sobre la taula que “Sabadell ha de parlar del que necessiteu. Recursos, habitatge, serveis… però també propostes d’oci”, va detallar.

Nit de Musicals Nit de Musicals

Nit de Musicals

Nit de Musicals

Comentaris
To Top