Ciutat

TUS ja supera els 14 milions de viatges, una xifra de rècord

Es preveu la compra de 25 autobusos de baixes emissions, entre híbrids i elèctrics

/ A.T.

El servei d’autobús urbà de Sabadell ja ha superat aquest any els 14 milions de viatges. Transports Urbans de Sabadell (TUS) ja ha recuperat el ritme i, fins i tot, supera les xifres d’abans de la pandèmia. L’any 2022 els viatges van creixer en un 15,99% respecte l’any anterior, situant-se en prop de 12,3 milions de passatgers. Ara, s’han superat els 14 milions de validacions.

Durant els últims mesos de l’any, els autobusos urbans de la ciutat han registrat cada dia més de 60.000 viatgers en dia feiner, tot un rècord. El gerent de TUS, Xavier Andreo, i el vicepresident, Josep Piñol, han lliurat un reconeixement simbòlic al passatger 14 milions.

L’Ajuntament de Sabadell ha avançat que al llarg d’aquests quatre anys es destinaran més de 20,7 milions d’euros a la millora de la flota de vehicles i serveis. Es preveu la compra de 25 autobusos de baixes emissions, entre híbrids i elèctrics, i millores en línies, com ara l’augment de la freqüència de les línies 5 i 55. Es comptarà, a més, amb nous punts de càrrega elèctrica a les cotxeres i millores en les pantalles de vehicles i marquesines, a més de millorar els sistemes d’informació al ciutadà i el sistema de ticketing.

Comentaris
To Top