Ciutat

ERC celebrarà el 8M amb un concert de Ven’nus

ERC ha organitzat un concert la sabadellenca Ven’nus a la plaça del Gas la nit del 8-M, com a plat fort de La Nit de les Dones, una vetllada gratuïta que ERC Sabadell i el Jovent Republicà de Sabadell organitzen a la plaça del Gas.

La festa tindrà inici a les 20 h amb la xerrada Com el capitalisme afecta les dones, a càrrec de l’exdiputada al Congrés espanyol Marta Rosique; hi continuarà a les 21 h amb Dones veu. Lectures pel 8-M, lectures dramatitzades a càrrec de l’actriu i poetessa Íngrid Goset. Finalment, Ven’nus oferirà un concet a les 22 h, i s’acabarà a les 23 h amb una sessió de punxadiscos de PD Rosses.

La secretària de Feminismes d’ERC Sabadell, Laura Gómez, sosté que la jornada busca mostrar”, l’aposta decidida per les polítiques feministes, la lluita pels drets i la igualtat de les dones, i cuidar la cultura popular amb artistes de casa”.

El programa del 8M a Sabadell: més 50 activitats per reivindicar els drets de les dones

Comentaris
To Top