• Publicitat
 • Publicitat

  Necessitat d’estones de lleure familiar

  Les activitats i moments d'oci dins l'entorn familiar suposen un bon moment de desconnexió per als infants
  Infants muntant un puzzle
  Sergi Estapé
  10 de desembre de 2022

  No tot el temps setmanal dels nens s’ha d’ocupar amb les classes ordinàries i les activitats extraescolars. També hi ha d’haver un temps per al lleure amb la família i gaudir d’experiències en família. A voltes, es confonen les activitats extraescolars amb el temps de lleure dels infants i no s’ha d’enfocar d’aquesta forma. Calen moments per estar en família i dur a terme activitats que no tinguin a veure necessàriament ni amb què passa a l’escola ni fora a altres centres d’aprenentatge.

  Està clar, però, que l’organització del temps de lleure en família té una dependència directa amb els horaris laborals, que condicionen molt. Als pares no sempre els resulta fàcil compaginar els seus horaris de feina amb els moments de lleure dels fills i no sempre és assequible passar més temps junts.

  En l’interès de passar més temps de lleure en família, és recomanable apostar per diverses classes d’oci. Algunes són més tranquil·les i es poden fer a casa, com jugar a jocs de taula o veure alguna pel·lícula i altres requereixen espais i s’han de fer a l’aire lliure, com els més passius, com pràctica esportiva. És necessari combinar-les per evitar, per exemple, el sedentarisme, si sempre es duen a terme entre quatre parets. Moure’s també és positiu per a tota la família.

  Oci de qualitat

  Aconseguir un temps d’oci familiar de qualitat, amb una sèrie d’activitats variades que permetin divertir-se i descansar i, a la vegada, el desenvolupament personal dels fills, és l’estat ideal. Jugar amb els fills, fer sortides culturals, interessar-se pels temes que els hi agraden, són altres possibilitats per incloure en els moments d’oci. Tot el que uneixi serà més beneficiós per a les relacions entre els membres de la família.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Publicitat
 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: