• Publicitat
 • Publicitat

  Lectura per a pares i mares i també per als més menuts

  Recomanem 7 lectures per a tots els públics
  Pila de llibres
  Sergi Estapé
  14 de maig de 2022

  1.L’art perdut d’educar

  Autor: Michaeleen Doucleff
  Editorial: Columna Edicions
  Preu: 19,90 €

  Ho diu al subtítol del mateix llibre, és una obra que intenta “recuperar la saviesa ancestral per criar petits éssers humans feliços”. La doctora Michaeleen Doucleff, quan va ser mare, va comprovar de primera mà les dificultats que suposa criar nens petits i, per primera vegada a la vida, es va sentir sobrepassada i incapaç d’enfrontar-se correctament a les actituds de la seva nena. Per aprendre, va practicar estratègies de criança de comunitats com els maies, els inuits i els hadzabes.

  2.Per què la infància?

  Autor: Francesco Tonucci
  Editorial: Ediciones Destino
  Preu: 12,90 €

  En general, la sinopsi d’aquest llibre la podem resumir com el “manifest que treu a la llum les contradiccions que tenim com a societat en l’educació dels nens i que explica per què hem d’apostar de debò per la infància”. Tonucci analitza el perquè la societat ha d’apostar de veritat per la infància, i posa demanifest les grans contradiccions que com a societat tenim pel que fa a l’educació dels nens. En definitiva, es tracta d’un assaig que ens confronta amb la necessitat d’apostar definitivament per la infància.

  3.Històries per a nenes i nens extraordinaris

  Autor: Amanda Li
  Editorial: Estrella Polar
  Preu: 15,95 €

  Aquest és un d’aquells llibres llibre que inspira nens i nenes a creure en si mateixos i aconseguir el que ells vulguin. Hi ha plasmades les històries de nens i nenes de tot el món que han superat adversitats, perseverat i triomfat. Es pot conèixer l’activista que està liderant la lluita contra el canvi climàtic, el supervivent de l’atac d’un tauró o el noi que dedica la seva vida a defensar els drets dels nens. La conclusió és que per assolir coses extraordinàries, l’edat no és important. 

  4.Pare

  Autor: Ritxar Bacete
  Editorial: Estrella Polar
  Preu: 16,95 €

  Es tracta d’un emotiu àlbum il·lustrat per celebrar el vincle entre els pares i els seus fills i filles. Aquesta obra representa un viatge apassionant en forma de llibre il·lustrat (les il·lustracions són a càrrec de Jordi Solano) en què trobarem 25 històries inspirades en detalls biogràfics de 25 figures paternes, algunes d’elles històriques, altres corresponents a la cultura popular, però que totes tenen una cosa en comú: que, d’alguna manera, van trencar el rol del pare tradicional, absent i insensible. És un llibre ideal per compartir entre els pares i els fills.

  5.De gran vull ser feliç 1

  Autor: Anna Morató García
  Editorial: Beascoa
  Preu: 17,95 €

  L’autora ens aporta sis contes curts i entranyables per fer que els nens aprenguin a ser feliços des de petits. S’aborden temes tan importants com el poder de les paraules, el valor de les coses, l’actitud amb els altres, la confiança en un mateix, l’autoestima i la gestió de la frustració, explicats d’una manera amena i comprensible per a tots. Són petites històries que poden ajudar a crear un ambient positiu i a preparar als infants per al futur. 

  6.L’àlbum del nostre bebè

  Autor: Christine Roussey
  Editorial: Brúixola Editorial
  Preu: 19,95 €

  És una gran opció per regalar als que han estat recentment pares. Aquest llibre permet conservar tots els meravellosos records del vostre bebè. Al final del llibre hi ha una bosseta sorpresa que inclou: un diccionari de les primeres paraules del vostre bebè un sobre per guardar una còpia de l’anunci del seu naixement, un petit sobre per guardar un floc dels seus cabells, un sobre i dues targetes per estampar les seves petjades, adhesius per decorar les vostres fotos i un mesurador d’alçada molt simpàtic. 

  7.Equilibrats i descalços

  Autor: Angela J. Hascom
  Editorial: Angle Editorial
  Preu: 18,50 €

  En un món actual, dominat per les pantalles, l’univers multimèdia i la digitalització, aquest llibre proposa replantejar-nos l’educació i recuperar a natura, fins i tot en un entorn urbà. Al llibre s’hi descobreixen petites coses per fer en qualsevol lloc i moment i facilitar que els nens siguin feliços i estiguin sans en ment, cos i esperit. Al cap i a la fi, tots formem part de la natura, per això la necessitem per al nostre desenvolupament.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Publicitat
 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: