• Publicitat

  Recomanacions: Llibres per gaudir en família

  Us presentem 7 lectures per gaudir tant petits com grans
  Guillem Plans
  21 d'abril de 2022

  1.Catalans i catalanes que van canviar el món

  Autor: Sergi Rodríguez
  Preu: 18 €

  Historiadors, científics, metges, artistes, lingüistes, polítics, músics, esportistes… Aquest llibre fa un repàs de totes aquelles persones nascudes a Catalunya que han fet història. D’en Salvador Dalí a Pau Casals, de la Mercè Rodoreda a la Montserrat Caballé, aquest llibre explica als nens i les nenes catalans quins han estat els referents i els genis que han fet història.

  2.La botiga de vides

  Autor: Adrià Aguacil
  Preu: 9,95 €

  La Júlia és una friqui. I per acabar-ho d’adobar, els còmics i els llibres són els seus únics amics. Un dia, de camí cap a casa, un desconegut li dona un fullet en què s’anuncia una botiga de vides. Sí, allà et pots comprar una vida nova. A canvi, però, la teva passa a estar en venda…

  3.T’estimo fins a l’horitzó

  Autor: Roc Casagran
  Preu: 15,10 €

  Un viatge per descobrir què s’amaga al final de l’horitzó: una aventura que, passa a passa, va omplint la motxilla vital de la protagonista, i també la dels petits lectors, de valors com l’amistat i la solidaritat. L’escriptor Roc Casagran i la il·lustradora Mari Fouz han unit els seus talents i les seves sensibilitats per explicar-nos una bella història d’amistat, complicitat i somnis compartits. Una invitació a fer camí. Perquè, a cada pas, omplim la vida. 

  4.El concert més animal

  Autor: Anna Fité
  Preu: 11,40 €

  Si ets una gallina i el masover et vol posar dins el brou del sopar, la teva única opció és córrer cames ajudeu-me sense mirar enrere. I així ho fa la gallina Fina, que s’escapa del corral amb els seus tres ous acabats de pondre sota el braç. Al bosc, però, trobarà molt bona companyia d’animalons.

  5.Els petits llenguaferits

  Autors: David Vila i Ros
  i Jessica Neuquelman
  Preu: 10 €

  A la vora d’un arbre màgic hi viuen una nena i un nen petits i eixerits. Són la Jess i el David, els Petits Llenguaferits, i els agraden molt les llengües. I sabeu per què? Doncs perquè cada llengua és diferent, cada llengua té les seves paraules úniques, cada llengua és màgica! Els voleu acompanyar en un viatge fantàstic arreu del món per descobrir-les?

  6.Els set colors de la Bet

  Autor: Laia Codina
  Preu: 13,30 €

  A la Bet li agrada molt dibuixar, però mai s’hauria imaginat que també es pogués pintar amb les paraules. Ho descobreix gràcies a la poesia, i des de llavors el seu món s’omple de colors.

  7.Hi havia una vegada un cos

  Autor: Jofre Llombart

  Preu: 15,90 €

  En ple confinament, Jofre Llombart es va inventar un conte oral per ajudar els seus fills a relaxar-se i agafar el son. És un relat que recorre les parts del cos humà, cadascuna amb la seva pròpia veu. Però sorprenentment va desembocar en un estret vincle entre pare i fills perquè, en realitat, el protagonista de la història eren ells mateixos, amb el seu dia a dia.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: