Esports

El Sabadell 18/19 es presenta amb la màxima ambició

EL Sabadell 18/19 parteix amb la màxima ambició

Jugadors, cos tècnic i consellers en l'habitual foto de família/Ll. Franco

Posada de llarg. El Sabadell 18/19 es va presentar davant la seva afició a la Creu Alta amb un denominador comú: màxima il·lusió i màxima ambició. Els 21 jugadors de la plantilla actualment, a manca dels últims fitxatges, van desfilar per la impecable gespa de l’Estadi rebent l’aplaudiment d’uns 2 mil seguidors. Entre les incorporacions, cal destacar l’ovació que va rebre Manuel Gato i dels antics, Felipe Sanchón continua sent l’ídol. A més també es va endur el reconeixement dels aficionats gironins presents a la tribuna recordant la seva etapa en el Girona.

Alhora dels parlaments, el capità Migue González va destacar la “il·lusió del projecte que ha fet revifar aquest club. Ara hem de contagiar-la a tothom perquè omplin la Creu Alta”. Va acabar amb un “Som-hi Sabadell!!”. Per la seva part, Toni Seligrat va ser rebut amb ovació i algun crit de ‘A l’atac’ que el tècnic es va prendre amb bon humor. “Es el que volem, anar a l’atac… L’any passat no vam poder fer ni presentació per les circumstàncies, però ara tot és molt diferent. A la recepció de l’Ajuntament vaig comprovar que tots els sabadellencs estan amb l’equip i ens hem de carregar de responsabilitat per estar a l’altura del club i de vosaltres, la afició. Ens deixarem la pell per fer una gran temporada”.

Finalment, el president Esteve Calzada va voler agrair el “suport rebut l’any passat des de l’inici de la nostra arribada. Hem fet moltes coses i ens queda molt per fer encara. També vull agrair a molts jugadors la seva aposta per continuar. Som ambiciosos i donarem el màxim per aquest club”. Les fotos de rigor van ser el preludi de l’amistós de presentació davant el Girona de Primera Divisió. Una tarda d’ilusions a la Creu Alta.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top