Esports

El CES es presenta davant l’afició

L'onze titular que va presentar Toni Seligrat contra el Palamós

El Centre d’Esports Sabadell es presenta avui dijous davant l’afició (19 h) en una temporada en què s’espera millorar els resultats de la campanya anterior. Una hora més tard, a les
20 h, el Girona d’Eusebio Sacristán posarà a prova la solidesa
defensiva dels homes de Toni Seligrat. Tot i ser un amistós, de ben segur que els arlequinats voldran donar una alegria a la seva afició després del contratemps inesperat a la Copa Catalunya en què va caure a Santa Coloma de Gramenet en el darrer minut de partit (1-0).

“Confieu en l’equip”

Un dels jugadors arlequinats que viurà el partit de presentació de l’equip davant el Girona de manera especial serà Felipe Sanchón. El veterà davanter va militar, en dues etapes, a l’entitat gironina, club en què va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió. El golejador de 36 anys reconeix que la presència del Girona l’ha sorprès; “qui ens ho hauria de dir que el Girona, en el nivell amb què es troba, vingui a la Nova Creu Alta el dia de la nostra presentació. El treball dels dirigents ha estat clau perquè els nostres aficionats puguin gaudir d’un gran partit”.

Personalment, aquest matx per al jugador arlequinat serà especial: “he viscut grans moments a Girona i el partit serà molt especial. Jugar contra excompanys meus sempre és un plaer.” Sanchón també ha volgut enviar un missatge a l’afició demanant que “confiï en nosaltres, necessitem el suport de tots ells i de tota la ciutat de
Sabadell. Necessitem el major nombre de socis tot i ser conscients que econòmicament és un esforç”.

En la mateixa línia, i després del KO a la Copa Catalunya, ha reconegut que “sabem que tindrem exigència però cal tenir paciència. Estem treballant de valent en els entrenaments i això es nota durant els partits. Estic convençut que donarem una bona imatge”.

Comentaris
To Top