Publicitat
Ciutat

Els veïns de Can Feu i Gràcia agraeixen el soterrament a Junqueras i Rull

Envien dues cartes als polítics empresonats

Victòria Rovira

La Plataforma Soterrament FGC Ara, que està conformada per veïns de Gràcia i Can Feu, ha enviat dues cartes per expressar el seu agraïment a l’exvicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. Tot plegat per haver contribuït a dur a terme l’esperat soterrament que es va enllestir el passat 10 de setembre.

En ambdós textos es parla d’haver fet un acte de “justícia” amb el soterrament i han parlat del paper decisiu d’ambdós polítics empresonats en l’obra pública sabadellenca. Asseguren enviar la carta per facilitar que Junqueras i Rull puguin conèixer allò que ara no poden “viure ni veure”: “Confiem que ben aviat pugui recuperar la justa llibertat de la qual mai li havien d’haver privat i que puguem celebrar plegats la propera inauguració d’aquesta transcendental obra”, s’exposa.

D’altra banda, les missives també critiquen el paper de l’Estat en la gestió del procés independentista i l’empresonament dels líders polítics catalans arran dels fets de l’1-O.

Publicitat
Comentaris
To Top