Ciutat

Així es commemoraran els 70 anys de la Declaració dels Drets Humans

Una trentena d’activitats per commemorar-ne l’aniversari

Vista panoràmica de Sabadell / Lluís Franco

Coincidint amb el 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, s’ha ampliat notablement el programa d’activitats de commemoració del Dia Internacional d’aquests drets. Es preveuen un total de 36 propostes amb l’objectiu de sensibilitzar i promoure la reflexió de la ciutadania en aquest àmbit.

El programa, que inclou exposicions, conferències, cinefòrums, actes i trobades ciutadanes, englobarà, així mateix, activitats del Dia Internacional dels Drets dels Infants, del Dia Mundial de la SIDA, del Dia del Migrant i també del Dia per a l’eliminació de les violències envers les dones, que en aquest cas compta amb un programa propi.

Les propostes han començat a mitjans d’aquest mes de novembre i s’allargaran fins gairebé Nadal. El programa, coordinat per l’Ajuntament de Sabadell, és el resultat de la col·laboració de nombroses entitats i institucions, comptant amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Pendents dels murals

D’entre tot el conjunt d’activitats, destaca la inauguració dels quatre murals que recorreran la ciutat de nord a sud. Cada grafiti representarà un dret i així se’n podran veure set en tota la ciutat. La inauguració del grafiti sobre el dret a l’habitatge serà el 10 de desembre a les 17:30 hores a la cantonada entre el carrer de Budapest i l’avinguda d’Estrasburg, al barri de Can Llong.

Comentaris
To Top