Ciutat

Perarnau, sobre els àudios d’Smatsa: “Es mantenen les pràctiques del franquisme”

El responsable polític valora així els àudios publicats pel D.S.

El regidor Lluís Perarnau, en la concentració d'aquest matí davant dels Jutjats de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Una herència del franquisme. Així és com veu el regidor de Serveis Municipals, Lluís Perarnau, les noves evidències sobre l’estreta relació entre Smatsa i el bustisme. El responsable polític ha valorat els àudios de la declaració del màxim responsable d’Smatsa, Gervasio Rodríguez, publicats pel D.S. avui, en la qual l’empresari afirmava que volia “alegrar” al regidor Paco Bustos perquè “l’ajudés en aquest contracte i l’altre”.

Es mantenen les pràctiques del franquisme i hem de batallar contra això fins el final”, sosté Perarnau, que ha insistit que el to de Gervasio i la seva vinculació amb l’exalcalde Manuel Bustos “recorda quan els empresaris anàven a parlar amb el secretari provincial del Sindicat per negociar el conveni i pastelejar”. Perarnau ha participat en una concentració ciutadana davant dels Jutjats de Sabadell coincidint amb les declaracions de la directiva d’Smatsa pel Cas Mercuri.

Concentració davant dels Jutjats

La Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció s’ha concentrat aquest matí a les portes dels Jutjats de Sabadell. Una vintena de persones d’aquesta entitat han desplegat una pancarta amb el lema “Que la corrupció no embruti Sabadell” coincidint amb les declaracions en qualitat d’investigats dels membres de la directiva de l’empresa concessionària de recollida d’emcombraries i neteja viària. La Plataforma és l’acusació popular en la peça 28 del Cas Mercuri, que fa referència a la suposada adjudicació fraudulenta del contracte de neteja en favor d’Smatsa.

Aquest matí declaren l’administrador únic i propietari del grup Vendex, Gervasio Rolando Rodríguez, el responsable de l’empresa a Catalunya i gerent d’Smatsa, Eugenio Àngel Díaz, i la responsable de Comunicació, Marina Taltavull, tots ells com a encausats.

La declaració inèdita que mostra els vincles entre Smatsa i els Bustos

Comentaris
To Top