Ciutat

El Diari de Sabadell, premiat per Càritas en reconeixement al seu suport a l’entitat

El president de Novapress Edicions, Leo Torrecilla, recollint la creu diocesana / D.S.

El Diari de Sabadell, la Fundació Bancària “La Caixa”, el Diari de Terrassa i Campos Estela han estat premiats per Càritas Diocesana en reconeixement al suport a l’entitat. Amb motiu del cinquè aniversari de Càritas Diocesana, s’ha organitzat la primera Nit de les Entitats i Empreses amb Cor, en què les organitzacions premiades han rebut una creu com a agraïment a la seva implicació.

A l’acte, que ha estat presidit pel bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses han assistit un centenar de persones. També ha estat present l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez. El sotsdirector de Càritas, Salvador Obiols, ha explicat que l’Església vol guardonar empreses com el Diari de Sabadell i el Diari de Terrassa que “ens ajuden a fer-nos visibles”, i ha afegit que “des de la nostra pobresa, necessitem tenir reflex i ressò i ho agraïm”.

Així mateix, Obiols ha destacat que Campos Estela ha aconseguit crear un menjador social i, en nou anys, ha donat més de 60.000 àpats; només el 2017 van arribar als 11.400. Pel que fa a la Fundació Bancària “La Caixa”, el sotsdirector de Càritas ha assenyalat que fa possible que més de 2.250 infants puguin gaudir de més de 19 programes.

“Estem orgullosos d’aquestes entitats”, ha afirmat Obiols. Identificats amb Càritas, el president de Novapress Edicions, l’editora del Diari de Sabadell, Leo Torrecilla, ha apuntat que “el diari és un projecte de persones que creuen en la ciutat. Càritas ens representa i ens hi sentim identificats”. El bisbe de Terrassa ha recordat que “la riquesa són les persones”, i ha afegit que “la pregària, els bons hàbits i la fe ajuden a tenir una vida plena i feliç”.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top