Esports

El Club Natació aconsegueix la quinzena Copa de la Reina de waterpolo

Les jugadores, cos tècnic i el president Claudi Martí celebren el títol/CNS (cedida)

Amb patiment. El Club Natació Sabadell va aixecar la quinzena Copa de la Reina del Club -l’onzè en les últimes dotze edicions- després de superar el CN Sant Andreu en una final molt igualada (11-9) disputada al Complex de Sant Feliu de Llobregat, plena a vessar. Els dos conjunts van oferir un gran espectacle. Des del xiulet inicial va quedar palès que el desenllaç del partit es resoldria per petits detalls. Judith Forca -MVP de la final amb quatre dianes- i Maica Garcia van igualar els gols de Ruth Ariño i l’exnedadora Pili Peña en un quart on les porteres Paula Nieto i Laura Ester van tenir actuació destacada (2-2).

En el segon període, de nou, les andreuenques agafaven la iniciativa en el marcador (2-3) però un parcial de 2-0 permetia a les sabadellenques situar-se 4 a 3 (min.11) gràcies a les dianes d’Anni i Maggie Steffens. Tot i això, les de Javi Aznar tornaven a donar la volta a l’electrònic gràcies als gols de Keuning i d’Anna Gual, aquest últim sobre la botzina (4-5).

A la represa l’expulsió de Marina Cordobés va donar ales a les andreuenques que a través de Peña situaven el 4 a 6 (min.18). Guanyar la Copa exigia el millor de les waterpolistes de David Palma que necessitaven remuntar la final. Judith Forca, amb dues dianes i Anni Espar de penal, es van encarregar de mantenir vives les esperances abans d’arribar al quart i definitiu període (7-8).

Un quart període fantàstic en l’aspecte defensiu del Club Natació Sabadell va servir per encarrilar el camí cap a la quinzena Copa de la Reina. Novament la imparable Forca i la rubinenca Bea Ortiz avançaven a les nedadores (9-8). Un moment clau (min.28) que Maica i Maggie Steffens no desaprofitarien sentenciar el triomf i conquistar la quinzena Copa de la Reina de l’entitat nedadora.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top