Temps Lliure

Joan Safont serà el comissari de l’Any Colla de Sabadell

El periodista i escriptor Joan Safont / CEDIDA

El periodista i escriptor mataroní Joan Safont ha estat escollit per la Institució de les Lletres catalanes com a comissari de l’Any Colla de Sabadell. Fa dues setmanes, la Generalitat va anunciar que incloia el centenari del grup de literats i artistes sabadellencs dins el seu calendari oficial d’efemèrides per a aquest 2019, i ara ja se sap qui serà l’encarregat de gestionar les celebracions.

Safont va néixer el 1984, a Mataró. És periodista i escriptor, i coordina La Llança, el suplement cultural del diari digital El Nacional. És també ponent de la secció de Llengua i Literatura a l’Ateneu Barcelonés, i col·labora amb diversos mitjans.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top