Ciutat

D.S. En Línia: una finestra digital entre els lectors i el Diari de Sabadell

Si el periodisme no és servei públic, no és periodisme. I si el periodisme local, que té l’oportunitat d’estar especialment a prop del ciutadà, no escolta els seus lectors; tampoc ho pot ser.

Des d’aquest dissabte, el Diari de Sabadell llança un canal de comunicació directa amb els seus lectors: D.S. En Línia. Es tracta d’un canal de WhatsApp vinculat al telèfon 682 146 542 que ha de servir perquè la redacció del diari pugui rebre de manera ràpida i eficaç els missatges dels lectors. L’eina complementa i no substitueix les funcions que ja tenen les xarxes socials, els correus electrònics o les tradicionals cartes al director; que són un dels principals vincles de la redacció amb la ciutadania.

Àudios amb denúncies per incivisme, pistes per a reportatges d’investigació, fotos de nyaps al carrer, suggeriments, queixes… Tot això té cabuda en aquest canal, que eventualment també servirà per notificar notícies rellevants i d’última hora als usuaris que ho desitgin. El WhatsApp és una eina cada cop més comuna a redaccions de tot el món. Amb 1.500 milions d’usuaris arreu del planeta, aquesta xarxa social ja és molt més que un xat privat amb familiars, amics i coneguts. Cada cop més, mitjans i consumidors d’informació utilitzen WhatsApp com a eina difusora de notícies i canal de comunicació entre les fonts i els periodistes.

D.S. En Línia vol ser una bústia ciutadana, accessible a només dos clics. Un canal de comunicació fàcil, ràpid i accessible. Una font d’informació vital per als periodistes del D.S. i un vincle entre mitjà i lectors, per seguir fent periodisme i seguir fent ciutat.

Comentaris
To Top