Publicitat
Ciutat

Joan Mena (En Comú Podem): “Hem de sortir a votar més amor que no pas odi”

Mena, votant als Salesians / LLUÍS FRANCO

El sabadellenc Joan Mena, número 5 d’En Comú Podem ha votat a l’escola Salesians de Sol i Padrís a les 12.30 h. Per Mena avui “hem de sortir a les urnes a votar més amor que no pas odi i guanyar una partida democràtica que és el que avui està en joc”.

El representant dels comuns confia en què hi haurà una elevada xifra de participació perquè “la papereta és una arma que tenim els treballadors i les treballadores. Avui és, per desgràcia, un dels pocs dies en democràcia en què nosaltres valem el mateix que els més poderosos”. I anima les classes populars a votar per compromís democràtic.

Mena ha apuntat que quan ciutats com Sabadell i, en definitiva, Catalunya es mobilitza, hi surten guanyant les classes populars. Pel sabadellenc la d’avui també és una mobilització com ho han estat les diferents protestes pels drets de les dones, l’educació o el canvi climàtic dels darrers mesos.

L’alcaldable de Sabadell en Comú, Joan Berlanga, ha acompanyat Mena en la seva votació en una escola força plena.

Publicitat
Comentaris
To Top