Publicitat
Ciutat

Juli Fernàndez (ERC): “Sabadell ha contribuït d’una manera clau a les eleccions”

El líder d’Esquerra a Sabadell, Juli Fernàndez, valora molt positivament els resultats obtinguts pel seu partit a la ciutat. Esquerra Republicana ha aconseguit els seus millors resultats de la seva història en unes eleccions generals. Amb 26.065 vots els republicans s’han endut un 21,65% dels vots de la ciutat amb només el PSC per davant seu.

Segons Fernàndez “els resultats donen moltíssima força” al partit, i ha assegurat que “Sabadell ha contribuït d’una manera clau en els resultats d’Esquerra”. Fernàndez ha assegurat que està “molt content” pels resultats a Catalunya “on els republicans han sigut la força més votada per primera vegada”. Tot i això, Fernàndez ha dit que “la mala notícia de la nit” és que el PSOE i Ciutadans sumen. “És la pitjor notícia per Catalunya” ha afegit, “però haurem de treballar per exigir i forçar el diàleg, el referèndum i la llibertat dels presos”.

Mirant a les municipals

En clau municipal, el líder republicà ha assegurat que el seu partit “tindrà una gran possibilitat de guanyar a les pròximes eleccions municipals” i que tot i que es tracta d’unes eleccions diferents “obtenir aquests resultats i estar tan forts” els dona “molta força” per poder liderar la ciutat, assegurant que els sabadellencs “hauran de triar entre republicanisme i honestedat o neobustisme”.

Eleccions generals 2019: consulta els resultats de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top