Publicitat
Ciutat

Obren la tanca i rebenten una porta tapiada del Castell de Can Feu

L'Associació Cultural Can Feu denuncia que la valla que encercla el castell ha estat oberta i que algú també ha fet un forat en una porta tapiada per poder-hi entrar.

La porta del castell de Can Feu, oberta aquest diumenge / CEDIDA

Una entrada del castell tapiada, amb un forat per entrar-hi aquest diumenge / CEDIDA

Des d'aquesta associació, que vetlla per la conservació del castell de Can Feu, denuncien que les mesures de seguretat implementades per l'Ajuntament per aturar l'entrada de persones no autoritzades a l'edifici no han donat els seus fruits. Fa dos mesos es va tapiar l'accés i fa dues setmanes es va encerclar el castell amb una tanca.

Publicitat

El president de l'Associació Cultural Can Feu, Aleix González, denuncia que "la tanca perimetral de fa dues setmanes no compleix les expectatives per la qual la van fer; la porta es pot obrir molt fàcilment". I afegeix que "hem trucat a la policia i ens diuen que no hi poden fer res si hi ha algú a dintre, diuen que és competència de l'Ajuntament". Des de l'associació demanen més vigilància policial.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top