Oci i cultura

Koers, Dj Sendo i el rap local protagonitzen el cartell de la Festa Major de la Creu Alta

Un concert del grup de reggae Koers / CEDIDA

A la Creu Alta ja ho tenen tot a punt per a la seva Festa Major, que tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de juny. Diumenge, la coordinadora juvenil del barri, els Llamps i Trons, van donar a conèixer la programació d’artistes convidats. Ho van fer amb un poster dissenyat per l’arquitecte tècnic Maiol Creus, que ha estat guanyador del primer concurs de cartells dels concerts de la Festa Major.

Totes les actuacions musicals es faran a la plaça de la Creu Alta. Les de divendres començaran a les 22 h amb la banda rumbera i flamenca Potoma i seguiran a mitjanit amb una dosi quàdruple de rap local, de la mà de Santa Salut, Las Niñas Perdidas, Elane Elgio. Les seguiran el cantant de trap sabadellenc Chill C i una sessió de la DJ Magenta.

L’endemà hi haurà dos concerts, començant pel plat fort. Serà el grup de reggae Koers, un dels noms amb més projecció dins l’escena d’aquest gènere musical i autors de la cançó de l’estiu de TV3 l’any passat. Després d’ells, pujarà a l’escenari un clàssic de les festes populars alternatives, Dj Sendo.

Comentaris
To Top