Ciutat

L’Ajuntament recorre la sentència que el condemna per assetjament i pressions a una funcionària

Maties Serracant, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

L’Ajuntament de Sabadell interposarà un recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra la sentència que el condemna per assetjament laboral i pressions a una funcionària. Si finalment la sentència és ferma, el consistori li hauria de pagar 25.000 euros.

En un comunicat, des del consistori apunten que “la sentència reprodueix el relat construït per la demandant, que vincula fets externs i aliens a l’entorn laboral de la funcionària municipal com a motius d’assetjament laboral, dels quals l’Ajuntament de Sabadell en cap cas pot ser responsable, obviant, per tant, que el mobbing es refereix només a conductes que es produeixen en l’entorn laboral”.

L’Ajuntament remarca que quan va tenir constància d’aquest cas es va activar el protocol d’assetjament moral o psicològic en el treball (mobbing). Aleshores, explica l’Ajuntament, una comissió, amb el consentiment de la persona presumptament assetjada va estudiar el cas, i es va concloure “amb dades objectives i les proves que van considerar necessàries”, que no hi va haver assetjament laboral.

Pintades a casa, manifestacions i una destitució exprés: condemna a l’Ajuntament de Sabadell per assetjar una funcionària

Comentaris
To Top