Ciutat

Marisol Martínez. “No hi ha excuses, no hem sabut arribar a la gent”

Marisol Martinez es dirigeix als fidels del grup després de la derrota electoral/P.F.

Derrota. Aquest és l’ambient que s’ha respirat aquesta nit electoral a l’Hotel Verdi, seu del partit 100%Sabadell. Ha estat una nit dura. L’ex Guanyem Sabadell s’ha quedat sense representació a l’Ajuntament. De 2 regidors a 0. La cap de llista i alcaldable, Marisol Martínez, no ha volgut dramatitzar sobre els resultats tan negatius de la seva formació. “Penso que la nostra candidatura ha fet la millor campanya i estic molt contenta de la seva feina. Però la democràcia mai s’equivoca i, per tant, toca felicitar al PSC i Marta Farrés per la victòria i també a ERC”, ha manifestat.

Marisol, abans d’arribar al cent per cent escrutat, ha reunit als fidels del partit per insuflar un missatge d’ànim. Estem aquí per celebrar la nostra campanya i no vull cap mala cara. Hem donat el màxim de nosaltres i en aquest sentit estem satisfets. Del resultat no ho podem estar perquè esperàvem una altra cosa, està clar. Després ha reconegut que “no hi excuses. No hem estat capaços de connectar, convèncer o arribar a la gent ni fer-nos sentir. És així i cal assumir-ho”.

Entre les raons de la desfeta creu que “les grans marques han jugat un paper importantíssim. Les eleccions generals tan properes i l’efecte Pedro Sánchez ha estat decisiu”. Sobre el paper de futur de la seva formació ha dit que “nosaltres som una plataforma ciutadana i ho teníem molt difícil. A partir d’ara no sé què farem. Jo ja tenia previst descansar uns dies i marxar després de les eleccions per reflexionar”.

Un dels components de la formació, el conegut Jordi Grané, president del CE Mercantil, ha posat la cirereta a una nit de decepció. “Tantes vegades caus, tantes vegades t’has d’aixecar”. Un bon resum a la nova situació que viurà a partir d’ara el grup liderat per Marisol Martínez. Fi de cicle.

Comentaris
To Top