Ciutat

Un reconeixement a les onze millors notes de la Selectivitat

Una oda al talent, a l’esforç i a la constància. Els onze sabadellencs amb més nota de la Selectivitat 2019 han rebut avui un reconeixement institucional a la seva dedicació. En un acte presidit per l’alcaldessa Marta Farrés i el regidor d’Educació, Manuel Robles,  han felicitat els alumnes pels seus excel·lents rendiments acadèmics.

Els onze alumnes amb millors notes de Sabadell, al saló de plens de l’Ajuntament / D.S.

“És el vostre dia de glòria, teniu talent i unes notes brillants”, ha entomat Robles posant en valor l’esforç dels joves. Tot i així, el regidor ha aprofitat per advertir els alumnes que “ara comença el veritable repte”, un desafiament tan important i decisiu com és el d’escollir un futur acadèmic i laboral. “Comença la lluita pels vostres èxits”, ha animat el socialista.

Es tracta d’un reconeixement a onze alumnes, que tenen una nota mitjana superior al 9, que han rebut un val econòmic per la compra de llibres i un diploma acreditatiu que reconeix el seu esforç. En concret, els joves venen d’instituts dels diversos districtes de Sabadell, el que “demostra que és un èxit de ciutat”, remarca l’alcaldessa.

Els alumnes han estat l’Enric Garriga, del Ferran Casablancas, Roque Salavert, Oriol de Miguel i Joel Jurado, de l’IES Vallès; Guillem Maluenda, de la Sagrada Família; Joan Llonch del Sant Nicolau; l’Adrián Vizuete, del Jaume Viladoms; Núria Ramírez, de l’escola Mare de Déu de la Salut; Álex Pasalodos, de Ramar; la Marina Llordella, del Institut Pau Vila i el David Molina, de les Termes. En total, vuit instituts ubicats a diferents punts de la ciutat.

Sabadell fa reverència

Farrés ha aprofitat per fer una reverència a alumnes, pares i mares, familiars i professors. “Aquest èxit forma part d’un treball en equip”, ha apostat, recordant que estudiar “és un gran privilegi i alhora una gran responsabilitat”. En aquest sentit, un dels alumnes, l’Enric Garriga, ha aprofitat per agrair el suport que ha tingut darrere per mantenir estable la seva motivació a l’hora d’estudiar, que “a vegades no és fàcil”.

Comentaris
To Top