Esports

Boris Garrós és el ‘9’ que tanca la plantilla arlequinada

El davanter barceloní va destacar en el Gavà fent 26 gols en una temporada

Boris Garrós, en la seva etapa en el conjunt gavanenc / CF Gavà (cedida)

S’ha acabat el misteri. Després d’unes àrdues i treballades negociacions, el Sabadell ja té el 9 que desitjava. Es tracta del davanter barceloní Boris Garrós Torrent, de 31 anys, que en l’última temporada va provar l’aventura a l’estranger: una part a Grècia (Apollon Smirnis) i un altre a Romania (CSM Politècnica Iasi) sense massa fortuna. De fet, Boris es va guanyar la fama de golejador en una única temporada, la 16/17, quan va marcar 26 gols en el Gavà. Una estadística descomunal després d’uns registres molt discrets en anteriors equips catalans com el Sant Andreu, Prat o Hospitalet.

La seva espectacular campanya no va servir, però, per evitar el descens del club gavanenc per motius burocràtics i el davanter es va convertir en un caramel per un grapat d’equips de la Segona B. Va rebre un munt d’ofertes i finalment, Boris va acceptar la proposta del Recreativo de Huelva. En la temporada 17/18, Boris va jugar 37 partits en el Decano marcant 10 gols.

Ara, després de la seva etapa a l’estranger, ha decidit tornar a Catalunya i ha acceptat l’oferta d’un Sabadell que li anava al darrere com altres clubs de Segona B i fins i tot algun de Segona A. El director esportiu, Jose Manzanera, confia que el barceloní recuperi la seva millor versió. D’aquesta manera es tanca el debat del 9 i Antonio Hidalgo disposarà de dos homes de característiques semblants com Edgar Hernández i Boris Garrós. No es descarta una última incorporació d’un davanter sub-23.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top