Publicitat
Ciutat

Demanen presó sense fiança per a una sabadellenca detinguda durant els aldarulls a Barcelona

Agents dels Mossos d'Esquadra protegeixen la delegació del govern a Barcelona / EFE

Es tracta d’una veïna molt vinculada al Centre Social L’Obrera

Agents dels Mossos d'Esquadra protegeixen la delegació del govern a Barcelona, dimarts al vespre / EFE

La Fiscalia ha demanat presó sense fiança per a 4 de les 6 persones detingudes ahir a Barcelona durant les manifestacions posteriors a la sentència del Procés, segons el col·lectiu Alerta Solidària. Una d’elles és de Sabadell. Així ho han informat des del Centre Social L’Obrera i ho ha pogut confirmar el D.S. a través de l’entorn de l’arrestada. “És una detenció completament arbitrària per tenir bocs expiatoris pels aldarulls d’ahir que pagarà una exemplar conciutadana nostra”, han publicat des de L’Obrera, col·lectiu al qual la detinguda està molt vinculada.

Alerta Solidària ha assegurat que, a més de la Fiscalia, el govern català també s’ha personat a la causa, demanant presó amb fiança. Fonts de l’executiu, però, han indicat a l’ACN que el govern ha demanat llibertat per als detinguts amb una fiança de 2.000 euros. Segons les mateixes fonts, aquesta petició és una acció protocol·lària que s’ha de dur a terme sempre que hi ha agents dels Mossos d’Esquadra ferits en el marc d’una actuació policial. Alerta Solidària i L’Obrera han demanat que els detinguts siguin deixats en llibertat.

Alguns dels quatre detinguts dels quals Alerta Solidària té informació s’enfronten a delictes de desordre i atemptat a agents de l’autoritat; i d’altres, a lesions, segons ha informat el col·lectiu. La mateixa entitat també assegura que tant la Fiscalia com el govern català han demanat la prohibició d’assistir a manifestacions per a tots els arrestats; i que en alguns casos s’estan vulnerant els drets de defensa dels acusats.

Publicitat
Comentaris
To Top