EL TEMPS

Una forta llevantada afectarà Sabadell a partir d’aquest dimarts

A partir d’aquest dimarts, la ciutat de Sabadell es veurà afectada per una forta llevantada, que arribarà acompanyada de vent i pluja. A partir de la tarda es començaran a notar els primers efectes d’aquest temporal.

Així, el vent de l’est i de nord-est també aniran animant-se a mesura que passin les hores, motiu pel qual el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha activat alertes que afecten de ple Sabadell. Ja dimecres, de matinada, les pluges s’estendran i es preveu que siguin abundants. S’aniran intensificant a mesura que avanci el dia.

Es preveu que en algun moment la pluja sigui torrencial, arribant en els casos més destacats als 100 l/m².

Consells davant el vent previst per les properes hores

Comentaris
To Top