Publicitat
Esports

El CE Sabadell destitueix l'entrenador del femení Issam El Azzouzi

El tècnic arlequinat no ha pogut redreçar la trajectòria de l'equip / Ll. Franco

En un comunicat oficial, el Centre d'Esports Sabadell ha anunciat la destitució de l'entrenador de l'equip femení, Issam El Azzouzi. Li agraeix la seva tasca al capdavant de l'equip i li desitja sort en els nous projectes. El motiu de la dràstica decisió són els pobres resultats de l'equip arlequinat a la categoria Preferent, on ocupa la 14a posició. Per sota només té el Llerona amb 6 punts i el Verdu-Vall del Corb, ja desnonat, amb un punt.

Publicitat

Només ha pogut sumar 7 punts, fruit de dues victòries i un empat. La resta, 12, són derrotes. En l'aspecte golejador, la situació encara és més dramàtica amb 28 gols a favor i la fraulera de 50 en contra. Una trajectòria que ha portat a les arlequinades a les posicions de descens. El club considera que ha arribat el moment de buscar un revulsiu. Se sabia que el nou projecte, amb moltes baixes, era complicat, però s'esperaven uns millors resultats. De moment, encara no té substitut de cara al pròxim partit de lliga davant l'AEM de diumenge que ve (12 hores) al Poliesportiu Olímpia. Toni Cáceres podria agafar de manera interina les regnes de l'equip.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top