Ciutat

El coronavirus arriba a Sabadell: primer cas confirmat al Taulí

Un professional del Parc Taulí es va contagiar en un viatge a Milà

El Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El Parc Taulí ha confirmat aquest dissabte el primer cas de coronavirus a Sabadell.

Es tracta d’un professional del propi centre hospitalari que no és de l’àrea assistencial i que es va contagiar en un viatge a Milà (Itàlia). El positiu es va registrar ahir divendres. A hores d’ara es desconeix el sexe i l’edat de la persona afectada.

Paral·lelament, s’han confinat una vintena de professionals de diferents àmbits per evitar la propagació del virus, i hauran d’estar aïllats durant un període de 14 dies. Tal com a informat el centre hospitalari a través d’un comunicat als treballadors, “ara per ara, pràcticament cap d’ells presenta simptomatologia”.

En les darreres hores el Taulí ha intensificat la comunicació amb el personal de la corporació sanitària per informar-lo de la situació i traslladar un missatge de tranquil·litat.

Preocupació, sí, però també serenor

“Es tracta d’una situació complicada, però que no és diferent a la que es viu en altres hospitals. Per tant, s’assumeix amb preocupació, però també amb la necessària serenor i responsabilitat a la qual apel·lem professionals i ciutadans”, afirma el Parc Taulí en el comunicat dirigit als treballadors.

“Els dispositius assistencials funcionen amb normalitat i estan garantits tots els serveis”, informa el text. Per altra banda, des d’avui mateix i durant el dia de demà, s’han convocat cinc sessions informatives internes per afrontar la situació.

Un total de 28 treballadors confinats entre direcció i assistencial, efectes del coronavirus al Taulí

Comentaris
To Top