Publicitat
Ciutat

Tanquen els CAPs de la Concòrdia i Gràcia pel coronavirus

El CAP de la Concòrdia / GOOGLE MAPS

El Servei Català de la Salut ha tancat temporalment dos centres d'atenció primària (CAP) de Sabadell pel coronavirus. Aquest dijous no obrirà el CAP de Gràcia, i des de divendres el CAP de la Concòrdia ja no obre les seves portes, i el consultori local del Poblenou també està clausurat.

Publicitat

Des de Salut asseguren que el motiu del tancament és per reorganitzar-se i fer front a l'epidèmia de la Covid-19. El departament explica que esperen poder reobrir aviat el CAP Concòrdia, però mentrestant, els seus pacients s'han de dirigir al CAP de la Creu Alta. Per als veïns de Gràcia, mentre estigui tancat el seu centre mèdic, les visites presencials es faran al centre d'atenció primària dels Merinals. Els usuaris del consultori del Poblenou tenen a la seva disposició el CAP La Serra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top