BADIA

Primera mort per coronavirus a Badia: un noi de 21 anys

Un noi de 21 anys ingressat al Taulí és la primera víctima mortal de Badia del Vallès per la Covid-19

L'entrada a l'hospital Taulí / LLUÍS FRANCO

Un noi de 21 anys ingressat al Taulí és la primera víctima mortal de Badia del Vallès per coronavirus. Ho ha anunciat aquest dijous a la tarda l'ajuntament del municipi vallesà. L'Ajuntament de Badia explica, també, que l'home tenia condicionants de salut predisponents de risc.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Des del consistori vallesà traslladen el seu condol a la família del desaparegut, alhora que es posa al seu costat pel que necessitin. L'Ajuntament recorda que cal extremar les mesures de protecció per evitar la propagació del virus. "Tornem a insistir, després d'aquesta trista informació, en la necessitat que tothom extremi les precaucions i exerceixi la seva responsabilitat per reduir al mínim els riscos de contagi", apunten en un comunicat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top