Ciutat

VÍDEO: Així es netegen els espais comuns de Sabadell pel coronavirus

Els serveis de neteja de Sabadell treballen per desinfectar i netejar els espais comuns de la ciutat durant l’episodi de confinament derivat de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus. S’aplica un nou sistema que s’ha impulsat en neteja viària per contribuir a frenar la propagació del virus.

En el marc d’aquest dispositiu, l’empresa concessionària Smatsa neteja amb hipoclorit i sistemes a pressió espais i baranes d’accés al Taulí, CAP o mercats i amb maquinària, aigua i sabó altres espais públics.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

D’altra banda, l’ADF neteja amb hipoclorit accessos a residències i també les marquesines i s’organitzen dispositius a altres espais que es considerin especialment sensibles. Si finalment la Unitat Militar d’Emergències (UME) s’incorpora per desinfectar els llocs més concorreguts, el servei es reajustarà per tal que sigui el més eficient possible.

Comentaris
To Top