Ciutat

Farrés demana a Torra que es permeti la mobilitat entre regions sanitàries de Barcelona

Alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés / D.S

Una trentena d’alcaldes socialistes de les regions sanitàries de Barcelona reclamen al president de la Generalitat, Quim Torra, que elimini les restriccions de mobilitat entre la capital de Catalunya i les àrees metropolitanes nord i sud. Ho han fet a través d’una carta, firmada també per la batllessa de Sabadell, Marta Farrés, en què demanen que la limitació s’elimini de cara al dilluns vinent, moment en què comença la fase 1 per a aquests territoris.

Les tres regions “configuren plegades una realitat social i econòmica innegable en el seu dia a dia per als milions dels nostres conciutadans”, afirmen els alcaldes. En cas que no es corregís la mesura, fins a la fase 3 no es podria circular, per exemple, de Sabadell a Barcelona.

En conclusió, demanen al president Torra que valori “les grans realitats socials, sanitàries, econòmiques, administratives i estratègiques compartides entre aquest mateix territori” per configurar un mateix “àmbit comú de mobilitat de cara ja la propera setmana”.

A més de Farrés, a la carta hi donen suport altres alcaldes socialistes de la comarca: de Badia del Vallès, Eva Menor; de Barberà del Vallès, Xavier Garcés; de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez; de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón; de Polinyà, Javi Silva; i de Rubí, Ana Maria Martínez.

Salut estudia permetre la mobilitat de Sabadell a Barcelona durant la fase 1

Comentaris
To Top