Ciutat

Via Sabadell reobre amb l’entrada a la fase 2

Clients, comprant a la botiga de Leroy Merlin de Sabadell / ACN

El Parc Comercial Via Sabadell, situat al polígon de Sant Pau de Riu-sec, ha restablert de manera oficial la seva oferta un cop entrada a la fase 2 de la desescalada i havent aplicat els sistemes que s’estableixen per garantir la seguretat tant dels clients com dels treballadors. En un comunicat, detallen que s’ha procedit a una desinfecció integral extraordinària, mitjançant nebulització, amb productes i mètodes sota certificació.

A aquestes mesures cal sumar un control d’aforament, tant de zones comunes com de l’interior dels locals. També s’ha registrat un increment de la neteja i desinfecció dels establiments, afegint-hi diferents rètols amb recomanacions, dispensadors de gel hidroalcohòlic i falques d’àudio a la megafonia dels pàrquings.

Pel que fa als restaurants, a l’oferta ja vigent durant la fase 1, els locals aniran reprenent la seva activitat amb les limitacions marcades pel Ministeri de Sanitat, tant en terrasses com en interiors. Per a més control d’entrada i sortida, dins dels paràmetres establerts, el
pàrquing -2 romandrà tancat, durant la fase 2, reconduint els visitants a la resta de pàrquings del complex.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top