Ciutat

VÍDEO: El vent tomba les banderes d’Espanya i de Sabadell a l’Ajuntament

La forta ventada que ha patit la ciutat aquest matí ha generat un ensurt a l’Ajuntament de Sabadell, a la plaça de Sant Roc. El vent ha tombat les banderes d’Espanya i de la ciutat de l’edifici consistorial, que com és habitual onejaven a la façana principal.

Vídeo: Cedit

Des del consistori han confirmat que ningú ha pres mal i que les banderes no han arribat a caure al carrer. L’Ajuntament preveu reposar-les un cop baixi la intensitat del vent i sigui segur pujar al terrat, on estan ubicades.

A conseqüència, s’ha activat el Pla Ventcat i es demana a la ciutadania extremar la prudència. Es recomana extremar la precaució en la mobilitat i a prop de zones arbrades com boscos, parcs i jardins. També retirar o fixar bé els objectes a l’exterior per evitar accidents. I evitar els desplaçaments que no siguin imprescindibles.

Es recomana extremar la precaució per la forta tempesta a Sabadell

Comentaris
To Top