Publicitat
Ciutat

Marta Farrés (PSC): "Cal animar a la gent a anar a votar, perquè necessitem un canvi a Catalunya"

Farrés posa la butlleta a l'urna/ D.S.

Marta Farrés, l'alcaldessa de Sabadell, ha animat als sabadellencs a votar aquest diumenge, després de fer-ho ella avui al migdia a l'Escola Pau Casals, al barri de la Concòrdia. "Cal animar a la gent anar a votar perquè és segur, perquè ens ho mereixem i perquè necessitem un canvi a Catalunya", ha dit. Així mateix, Farrés ha afirmat que seria un orgull per ella que el PSC guanyés a Sabadell i ha agraït l'esforç a tot el personal que ha constituït les meses i a tots els treballadors de l'Ajuntament que estan ajudant en els col·legis electorals el dia d'avui.

Per la seva banda, el candidat a diputat Pol Gibert ha votat al Pavelló Can Balsach, a la Creu Alta. En atendre als mitjans, Gibert s'ha mostrat satisfet amb la "seguretat i control" en els punts de votació. "Hi ha gent que està fent cua i això és una bona notícia per Catalunya, i també per Sabadell. Si la participació és alta, beneficia al sistema", ha afegit.

Pol Gibert votant a Can Balsach/ D.S.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top