Diners

Yerse torna als Estats Units i renova imatge

Yerse torna a demostrarel seu èxit amb uns resultats excel·lents en la seva venda on-line. La companyia va aconseguir augmentar un 100% la seva facturació a través de la seva e-commerce aquest passat 2020 respecte a l’any anterior, i el trànsit per la seva web va augmentar fins al 61% durant l’any passat. Uns resultats en la línia de firmes de diferents sectors, que han vist com durant l’any passat es va disparar el comerç en línia. De fet, la firma de moda sabadellenca preveu un augment de fins al 25% en la seva facturació, tot i les restriccions derivades de la Covid-19.

També estan d’enhorabona per la renovació de la seva imatge corporativa, feta en col·laboració amb el director creatiu d’Extraestudio, Íñigo Jerez. El nou logotip busca tenir una imatge més femenina i sofisticada sense deixar de banda el seu caràcter avantguardista, apostant per l’actualitat alhora que manté l’essència d’una marca amb 57 anys d’història.

Nou logotip de Yerse a una de les seves botigues

Nou logotip de Yerse a una de les seves botigues / Yerse

D’altra banda, Yerse manté la seva presència física i segueix la seva expansió per diferents països. En concret, la companyia torna ara a tenir presència als Estats Units de la mà d’un distribuïdor de prestigi a Nova York, amb el qual vol impulsar la distribució de les seves peces a tot el país. La marca entra també al mercat d’Andorra a través de les superfícies Pyrénées, i remarca el creixement de la seva presència a l’Equador, als reconeguts centres comercials Unity Stores. Yerse destaca la seva consolidació a França, que se situa com a segon país en facturació, amb distribució a través de Galeries Lafayette, i ha vist un important creixement qualitatiu i quantitatiu a Itàlia gràcies, entre d’altres, a la seva entrada als centres Milà COIN, especialitzats en marques amb mirada sostenible. A casa nostra, la firma catalana ha apostat per avenços a través de nous corners als Corte Inglés de Nervión, a Sevilla, i ampliacions al de Princesa, a Madrid, tot i que ja hi té presència des del 2011 amb una concept store al barri de Salamanca.

Yerse fa èmfasi, a més, en la seva aposta per la sostenibilitat a través de #SlowYerse, que vol posar al capdavant la moda responsable en el procés de producció a àmbits com el packaging, sense oblidar el seu projecte solidari d’inserció laboral a col·lectius de risc. 

Comentaris
To Top