Ciutat

Mor amb 25 anys el ‘youtuber’ sabadellenc Gabriel Chachi

Gabriel Chachi

Tenia 25 anys, va néixer a Sabadell i s’havia fet un lloc a internet amb contingut humorístic, vídeos a Youtube i retransmissions en directe a través de Twitch, des d’on el seguien milers de persones d’arreu del món. Gabriel Chachi, segons ha transcendit, s’hauria tret la vida aquest dimarts.

El jove ‘youtuber’ fa uns mesos que s’havia instal·lat a Madrid i havia participat en programes com Yo interneto Hoy no se sale, on coincidia amb el famós streamer Ibai Llanós.

Precisament Llanos ha estat una de les persones que ha publicat a les xarxes socials un missatge dirigit Gabriel Chachi, en què alertava de la necessitat de cuidar la salut mental.

“Demaneu ajuda a qui us envolta i assistiu a un professional. A vegades és complicat o fa vergonya demanar ajuda i explicar els problemes, però hi ha moments en què és totalment necessari. Cuideu-vos molt, sisplau”, ha escrit Llanos.

Altres companys del sector també s’han manifestat en el mateix sentit.

El sabadellenc tenia només 12 anys quan va començar a produir contingut a Youtube, on va arribar a ser el cinquè canal amb més subscriptors de l’Estat.

Comentaris
To Top