Ciutat

La Fiscalia recorre el tercer grau per a l’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos

La Fiscalia ha presentat recurs contra el tercer grau condicionat per l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, que s’ha autoritzat des de fa unes setmanes. El Ministeri Fiscal assegura que s’ha aplicat el tercer grau de forma “prematura” i que l’exalcalde “minimitza” els delictes que l’han portat a la presó.

L’exalcalde de Sabadell va ingressar a presó el passat 12 de gener per haver retirat dues multes als seus familiars. Va ser classificat en el règim de tercer grau restringit dos mesos després d’ingressar a la presó. I, des de fa un mes, ja pot passar els caps de setmana fora del centre penitenciari, de divendres a diumenge.

La primera condemna

Manuel Bustos compleix una condemna de tres anys per dos delictes de tràfic d’influències per haver retirat multes de trànsit a familiars. L’exalcalde va entrar a la presó un cop el Tribunal Suprem va ratificar la sentència condemnatòria el març del 2021. Va ser la segona condemna amb privació de llibertat, ja que anteriorment se’l va condemnar també a un any i quatre mesos de presó per tràfic d’influències a l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

Manuel Bustos ja pot sortir de la presó els caps de setmana

Comentaris
To Top